GERnétic International

GERnétic biedt een groot assortiment schoonheidsmiddelen voor de verzorging van het gezicht, de handen en het lichaam.
De schoonheidsmiddelen komen voort uit cellbiologisch onderzoek en zijn samengesteld uit :

  • planten
  • vitaminen
  • sporenelementen
  • aminozuren
  • eiwitten en oliën

De zuiver natuurlijke werkzame bestanddelen garanderen een optimaal resultaat, zonder kans op allergische reacties. Wat uw eisen ook mogen zijn, u vindt altijd HET geschikte verzorgingsproduct in de lijn GERnétic.
Een ware cocktail voor een stralende gezonde huid.

Gelaatsproducten

Een bewezen effectiviteit !

In de loop der jaren dehydrateert de huid, verliest haar souplesse en elasticiteit en uw teint wordt minder stralend. Het is dus van essentieel belang de huid die werkzame bestanddelen te geven die zij nodig heeft en zij dient met een specifiek product te worden behandeld. Ontdek de volledige verzorgingsproducten van GERnétic.

Lichaamsproducten

Een stevig en gespierd lichaam !

Het behouden van een mooi, glad en stevig lichaam met mooie rondingen. Dat is de grote – en gerechtvaardigde – wens van iedere vrouw. Dit heeft echter een dagelijkse verzorging en een goede gezonde leefwijze nodig. In de meeste gevallen moet men om het figuur te herstructureren de verschillende oorzaken behandelen.

SPA Producten

Verjongen het gezicht door natuurlijke Marine ingrediënten !

Algen groeien zonder kunstmest, bestrijdingsmiddelen en zijn niet genetisch gemodificeerd.
Algen hebben geen wortels en moeten de werkzame deeltjes van de zee opvangen en concentreren, waardoor het veel rijkere substanties zijn dan planten die in de grond groeien.

Zonneproducten

Zonneproducten
Weet te profiteren van de weldaden van de zon !

De lijn zonneproducten van de Laboratoria GERnétic is de vrucht van geavanceerde technologieën waarmee U ongeacht Uw leeftijd en Uw huidtype van de zon kunt genieten, terwijl Uw huid maximaal wordt beschermd, soepel en gehydrateerd blijft. Met de zonnelijn van GERnétic kunt U « intelligent » bruin worden zonder dat Uw huid wordt beschadigd. Het gebruik van een zonnebrandmiddel mag in geen geval leiden tot overmatige blootstelling aan de zon.

Haarproducten

Haarproducten
Sterker en glanzend haar !

De 2 haarproducten van GERnétic zijn producten om de hoofdhuid te verzorgen. Beide producten behandelen vet en droog haar, elimineren roos, verbeteren de gezondheid van de hoofdhuid, waardoor het haar hergroeit bij functiestoornis van de groeicyclus van het haar.
Na gebruik van de producten, kan het haar gekamd worden als normaal. Het resultaat is snel zichtbaar : zacht, luchtig, prettig en glanzend haar.

Heren Producten

Heren producten
Wacht niet tot uw huid om bescherming vraagt !

Gezichtsbehandelingen voor mannen worden steeds frequenter. De gemiddelde leeftijd neemt elk jaar toe, het is voor de man een must om zijn huid te verzorgen en om er jonger uit te zien. Een goed gehydrateerde huid hebben, goed verzorgd en met minder rimpels is een supplementaire troef, zowel in het persoonlijke als het professionele leven. U zult deze 4 uitzonderlijke, speciaal voor de mannenhuid ontworpen producten, adoreren.

“  De tevredenheid van onze klanten is onze motivatie.  ”
Mw Eline E.O. Woerdings

Openingstijden

  • Dinsdag t/m Vrijdag : van 9.00 tot 18.00
  • Zaterdag : 9:00 tot 17:00
  • Zondag en Maandag : Gesloten

Afspraken

Wij werken uitsluitend volgens afspraak dat kan telefonisch en NIET via de E-mail ! Wij verkopen ook cadeaubonnen.

Adres

Middenweg 141
1098 AL Amsterdam (Watergraafsmeer)
Tel. 020 665 77 63
e-mail : info@salonelysee.nl

© Salon Elysée 2015 - 2024 | Graphic and Web Design: Sakura WebDesign | images : © Fotolia.com | images : © Shutterstock.com